keramik kursus

Brug formularen for at tilmelde dig. Jeg sender herefter en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger. Giv et gavekort til dette keramikkursus.

Keramikkursus 5 dage

 • 15 timer fordelt på 5 dage

 • Begyndere og let øvede – alle kan være med

 • Pris kr. 2.300,- incl. materialer og brændinger

 • Maks. antal deltagere 6 personer

 • Ring eller skriv for lukket hold/andre datoer

På dette keramik kursus kan du arbejde med forskellige teknikker i stentøjsler. Vi afprøver begitning og andre dekorationsformer. Kurset strækker sig over 5 gange af 3 timer. Prisen er kr. 2.300 og inkluderer materialer op til 10 kg ler, glasurer og brændinger.
Kontakt mig for aftale af evt. andre tidspunkter og omfang.

Følg mig på Instagram eller Facebook, så hører du når jeg udbyder et nyt keramik kursus. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om et keramik kursus eller hvis du har andre ønsker til et keramik kursus end dem som er vist her.

Tilmeld keramik kursus 5 dage

  Vælg dato:

  Ønsket antal pladser


  Når du har tilmeldt dig sender jeg en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger