Her kan du se de keramik kurser som jeg tilbyder lige nu. Følg mig på Instagram eller Facebook, så hører du når jeg udbyder et nyt keramik kursus. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om et keramik kursus eller hvis du har andre ønsker til et keramik kursus end dem som er vist her.

Er i 4 veninder eller venner som gerne vil på kursus sammen – så kontakt mig med jeres ønsker til dato og tidspunkt.

Modellering i porcelæn

Modellering i porcelæn

Nu kan du komme på et hyggeligt keramik kursus, hvor vi skal modellere i porcelæn. Du kan lave flere ting af maks. 1 kg porcelænsler. Når kurset er slut sørger jeg for at dine ting bliver forglødt (1. brænding), herefter glaseret med transperant glasur og til sidst glasurbrændt (2. brænding) . Når du så har ventet spændt i 2 – 3 uger kan du hente dine ting.

  • Varighed 3 timer

  • For begyndere eller let øvede – alle kan være med

  • Pris kr. 500,- incl. materialer og brændinger

  • Maks. antal deltagere 4 personer

  • Ring eller skriv for lukket hold/andre datoer

Du kan tilmelde dig et kursus ved at bruge formularen eller ved at ringe til mig. Efter din tilmelding sender jeg en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger.

Tilmeld keramik kursus

    Ønsket antal pladser

    Vælg dato