Modellering i porcelæn

Brug formularen for at tilmelde dig. Jeg sender herefter en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger. Giv et gavekort til dette keramikkursus.

Modellering i porcelæn

 • Varighed 3 timer

 • Begyndere og let øvede – alle kan være med

 • Pris kr. 500,- incl. materialer og brændinger

 • Maks. antal deltagere 6 personer

 • Ring eller skriv for lukket hold/andre datoer

Hyggeligt keramik kursus på 3 timer, hvor vi arbejder i porcelænsler med forskellige teknikker. Du kan lave flere ting af maks. 1 kg ler. Efter kurset sørger jeg for at dine ting bliver forglødt (1. brænding), herefter glaseret med transparant glasur og til sidst glasurbrændt (2. brænding) . Når du så har ventet spændt i 4 – 5 uger kan du hente dine ting.
Kontakt mig for aftale af evt. andre tidspunkter og omfang.

Her kan du se de keramik kurser som jeg tilbyder lige nu. Følg mig på Instagram eller Facebook, så hører du når jeg udbyder et nyt keramik kursus.

Tilmeld keramik 3 timer

  Vælg dato

  Ønsket antal pladser


  Når du har tilmeldt dig sender jeg en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger