Her kan du se de keramik kurser som jeg tilbyder lige nu. Følg mig på Instagram eller Facebook, så hører du når jeg udbyder et nyt keramik kursus. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om et keramik kursus eller hvis du har andre ønsker til et keramik kursus end dem som er vist her.

Er i et hold veninder eller venner som gerne vil på kursus sammen – så kontakt mig med jeres ønsker til dato og tidspunkt.

Modellering i porcelæn

Brug formularen for at tilmelde dig. Jeg sender herefter en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger.

Brug formularen for at tilmelde dig. Jeg sender herefter en mail med bekræftelse og betalingsoplysninger.

Modellering i porcelæn

Hyggeligt keramik kursus, hvor vi arbejder i porcelænsler med forskellige teknikker. Du kan lave flere ting af maks. 1 kg ler. Efter kurset sørger jeg for at dine ting bliver forglødt (1. brænding), herefter glaseret med transperant glasur og til sidst glasurbrændt (2. brænding) . Når du så har ventet spændt i 3 – 4 uger kan du hente dine ting.

 • Varighed 3 timer

 • Begyndere og let øvede – alle kan være med

 • Pris kr. 500,- incl. materialer og brændinger

 • Maks. antal deltagere 6 personer

 • Ring eller skriv for lukket hold/andre datoer

Nisse-kursus

Nu skal vil lave nisser med forskellige udtryk og størrelser. Efter kurset brænder jeg dine nisser og når du henter dem får du pensel samt rød og hvid maling med så du kan dekorere nisserne derhjemme.

 • Varighed 2 timer

 • Begyndere og let øvede – alle kan være med

 • Pris kr. 400,- incl. materialer og brændinger

 • Maks. antal deltagere 6 personer

 • Ring eller skriv for lukket hold/andre datoer

Tilmeld keramik kursus

  Ønsket antal pladser

  Vælg dato